İlk ve Acil Yardım İÖ

Neden İstinye İlk ve Acil Yardım (İÖ)?

* Geniş hastane ağı
Üniversitemize bağlı olan İSÜ Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesi ve İstinye Üniversite Hastanesi Liv Hospital Bahçehir hastanelerimizde staj, MLP CARE bünyesinde faaliyetini sürdüren Medicalpark, VM Medicalpark ve Liv Ulus hastanelerinde ve yine üniversitemize bağlı hastanelerimizde uygulama dersleri yapabilme imkanı bulabileceksiniz.
* Donanımlı modern laboratuvarlar
Üniversitemize ait güçlü laboratuvar altyapımız sayesinde hem temel mesleki becerilere sahip olabilecek hem de alanınızla ilgili uygulamaları teorik derslerinizle birlikte yapabileceksiniz.
* Alanında uzman akademik kadro
Her dersi sadece alanında uzman öğretim elemanlarından alarak tam donanımlı mezunlar haline gelebileceksiniz.
* Uygulama dersleri ve yerinde uygulamalar
Hem üniversitemiz uygulama laboratuvarlarında ve tam donanımlı ambulansımızda, hem de üniversite hastanelerimizde ve MLP CARE bünyesindeki hastanelerimizde uygulama pratikleri yapabileceksiniz.
* ÇAP yapabilme avantajı
Çift Anadal Programı (ÇAP) sayesinde 2 diploma ile mezun olabilme imkanı bulabilirsiniz.
* Merkezi konumda olması
Ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan kampüsümüzde eğitim alacaksınız.
* Sertifika programları
Alanınıza özgü verilen sertifika programları sayesinde mesleğe bir adım önde başlayabileceksiniz.