Müdür Mesajı

Dekan

Dr. Öğr. Üyesi Yemliha Yıldız
Müdür

Ülkemizin dört bir köşesinde, sağlık kurumlarının sayısının her geçen yıl artmasıyla birlikte, yardımcı sağlık personeli ihtiyacı da artmış bulunmaktadır. Bu ihtiyaç doğrultusunda Yüksekokulumuz, toplumun sağlık düzeyini yükseltecek, yeterli bilgiye ve donanıma sahip bireylerin yetişmesini hedeflemiştir.

İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, sektöre ve son teknolojilere hakim uzman akademik kadrosu ile yenilikçi ve profesyonel bir eğitim sunmaktadır. Uluslararası düzeyde kaliteli bir eğitim sunmanın yanı sıra, sosyal ve kültürel anlamda donanımlı, etik değerlere saygılı, araştırmacı ve çağdaş bireylerin yetiştirilmesi de okulumuzun temel ilkelerinden birini oluşturmaktadır.

İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine özel, okulumuzun da bağlı bulunduğu MLPCare Grup Hastanelerinden Medical Park, Liv Hospital ve VM Medical hastanelerinde ücretsiz staj ayrıcalığı ve mezuniyet sonrasında da iş imkanları sunulmaktadır. Sektörün önde gelen profesyonelleriyle birlikte gerçekleştirilen uygulamalı derslerle, öğrenciler sektörde çalışmaya hazır olarak mezun olabilmektedir.

İstinye Üniversitesi olarak, üniversites hayatınız boyunca ve sonrasında her zaman hayallerinizi gerçekleştirmek için yanınızda olacağız.