Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

2. Misafir Hizmetleri Sempozyumu Gerçekleşti

İstinye Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleşen 2. Misafir Hizmetleri Sempozyumu: Pandemi Dönemi ve Dijitalleşme konulu sempozyumun açılış konuşmasını Sağlık Hizmetler Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yemliha Yıldız gerçekleştirdi.

Sempozyumda konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Karaöz, “COVİD-19 Hastalığı ile İlgili Genel Bir Değerlendirme” başlıklı sunumunda covid-19 ile hayatımızda meydana gelen değişimlere İstinye Üniversitesi olarak nasıl adapte olduğumuzu ve gelecekte nasıl hareket edeceğimizi anlattı.

MLP Care Anlaşmalı Kurumlar & Cari İş Geliştirme Koordinatörü Dr. Ruhsan Topçu, “Dijital Sağlık” başlıklı sunumunda covid-19 öncesi ve sonrası hastanelerde dijital dönüşümün neler değiştirebileceğini anlattı.

MLP Care Dijital Dönüşüm Ofisi Koordinatörü Tijen Çağlan, “Sağlık Sektöründe Dijitalleşmenin Önemi” başlıklı sunumunda robotların dijitalleşen süreçlerde yer almasıyla personellerin misafir memnuniyetine odaklanabileceğini anlattı.

İstinye Üniversitesi LİV Bahçeşehir Hastanesi Misafir Hizmetleri Müdürü Seda Nur Coşkun, “Pandemi Dönemi Misafir Hizmetleri ve Dijitalleşme” başlıklı sunumunda pandemi başlangıcıyla hastanelerimizde başlatılan video klinik projesiyle akut durumda olmayan hastaların hastaneye gelmeden muayene olmalarına olanak sağlayarak pandemi döneminde hastanede meydana gelecek yoğunluğu minimize ettiklerini anlattı.

LİV Hospital Ankara Misafir Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaya “Pandemiye Giriş 101” başlıklı sunumunda pandemi ile neler öğrendik ve değişime nasıl adapte olunduğunu anlattı.