Adım Adım Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu

26 temmuz 2021 pazartesi günü Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencilerine yönelik görüntülemedeki güncel teknolojilerin ve mezuniyet sonrası iş bulma sürecine yönelik tavsiyelerin konuşulduğu ‘Adım Adım Görüntüleme Teknikleri ‘ isimli bir sempozyum gerçekleştirdik. Etkinliğimizde FUJIFILM Türkiye aplikasyon uzmanı sayın Yücel Kurt, radyolojide yapay zeka uygulamaları, beyin perfüzyon BT/MR, karaciğer hacim hesaplama/segmentasyon, tüm batın BT 3D yağ analizi hesaplama konuları hakkında bilgi vermiştir. LİV Hospital Ulus Hastanesi Radyoloji sorumlusu sayın Hüseyin Arıkan, öğrenim sırasında ve mezuniyet sonrası öğrencilerimizin dikkat etmesi gerekenler, iş bulma süreci hakkında püf noktaları, teknolojik gündemi takip etmenin önemi ve bir radyoloji teknikerinin görüntülemedeki rolü hakkında öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirmiştir.