Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

İstinye Üniversitesi 2018 Mezuniyet Töreni

İstinye Üniversitesi 2018 Mezuniyet Töreni

İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, 13 Temmuz 2018 Cuma günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşen törenle mezun oldu.

İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti başkanı Muharrem USTA, Mütevelli Heyeti Üyeleri ve İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU’nun katılımıyla gerçekleşen tören, İstinye Üniversitesi Akademisyenlerinin kendilerine ayrılan alana giriş yapmasıyla başladı. Mezun öğrencilerin tören alanına gelmesiyle devam eden organizasyonda, İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nu birincilikle bitiren Ameliyathane Hizmetleri Programı öğrencisi Yıldız BÜLBÜL açılış konuşması gerçekleştirdi. Mezunları tebrik eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yemliha YILDIZ, tüm öğrencilerin mesleklerinde başarılı olacaklarına emin olduğunu söyledi. Sağlık Hizmetleri Programlarından mezun olan öğrencilerin işlerinin insan canı gibi önemli bir konu olduğunun altını çizen Dr. Öğr. Üyesi Yemliha YILDIZ, mezun olan tüm öğrencilerin bu önemli göreve hazır olarak eğitimini tamamladıklarını belirtti.

Mezuniyet töreninde konuşan İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU, mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. İstinye Üniversitesi’nin kurulduğu günden bu yana hızla büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyen Prof. Dr. Melih BULU, üniversitenin tanınırlığının çok önemli ölçüde arttığının altını çizdi. Mezun olan öğrencilere mesleklerinde başarılı olmaları ve önlerine çıkan zorlukları yenmeleri adına tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Melih BULU, mezun olan öğrencilerin İstinye Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphesi olmadığını belirtti.

Sağlık alanında çalışan meslektaşlarının mezun olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Muharrem USTA, İstinye Üniversitesinin her zaman mezun olan öğrencilerinin arkasında olacağını söyledi. Mezun olan öğrencilerinde İstinye Üniversitesini destekleyeceğini söyleyen Muharrem USTA, mezunlara meslekleri boyunca önemli olanın insan hayatına dokunmak olacağını hatırlattı. 3.00 üzeri not ortalaması ile mezun olan öğrencilere iş garantisi söz veren Muharrem USTA, not ortalamasına bakılmaksızın başarılı olan ve mesleklerini en iyi şekilde yapmaya hevesli olan tüm mezunlara destek olunacağını belirtti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Birincilikle mezun olan Yıldız BÜLBÜL, ikincilikle mezun olan Fatma DEMİRÇELİK ve üçüncülükle mezun olan Seda Nur KURŞUN’a plaket ve ödüllerinin verilmesiyle devam eden törende; Ameliyathane Hizmetleri Programı, Anestezi Programı, İlk ve Acil Yardım Programı, Radyoterapi Programı, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencileri diploma belgelerini aldı. İstinye Üniversitesi 2018 Mezuniyet Töreni; Mezun olan öğrencilerin, İstinye Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Fatma Kübra TOMBULTÜRK eşliğinde SHMYO Yeminini okumasının ardından kep atmalarıyla tamamlandı.

Tüm Fotoğraflar