İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun düzenlemiş olduğu "Kan Kardeşin Seni Bekliyor" etkinliğimizden kareler

İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Kızılay işbirliği ile kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi.

2016 yılında kurulan ve sağlık alanında sosyal sorumluluk projelerine öncelik veren İstinye Üniversitesi’nde; gönüllü kan bağışının önemi ve farkındalığın oluşturulması amacıyla Türk Kızılayı desteği ile "Kan Kardeşin Seni Bekliyor" kampanyası gerçekleştirildi.

SHMYO Müdürü Dr. Burak Önal; İstinye Üniversitesi'nde bu sene başlatılan "Kan Kardeşin Seni Bekliyor" organizasyonunun öğrenciler ile

Akademik ve İdari personel tarafından yoğun ilgi gördüğü ve Kızılay yetkilileriyle yapılan anlaşma ile söz konusu organizasyonun yılda 3 kez gerçekleştireceğini belirtti.