Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Öğretim Görevlimiz Ayşegül Hülcen Dönmez, ERASMUS+ Değişim Programına Katılmıştır

SHMYO Öğretim Görevlimiz Ayşegül Hülcen DÖNMEZ 2022-2023 Akademik Yılı Erasmus Değişim Programına Katılmıştır. Öğr. Gör. DÖNMEZ Erasmus hareketliliği kapsamında Avusturya FH Joanneum Üniversitesi'nde Sağlık Yönetimi alanında eğitim programına katılmış, ayrıca üniversite yüksek lisans öğrencilerinin Uluslararası Halk Sağlığı dersinde 'Sağlık İletişimi' sunumu yapmıştır. Öğretim görevlimizin gerçekleştirdiği Erasmus hareketliliği iki üniversite arasında akademik işbirliği gerçekleştirilmesi açısından önemli kazanımlar sağlamıştır.

Our SHMYO Lecturer Ayşegül Hülcen DÖNMEZ participated in the 2022-2023 Academic Year Erasmus Staff Mobility for Staff Training Program. DÖNMEZ has participated in training in the field of Health Management at FH Joanneum University in Austria within the scope of Erasmus training program, and she has also lectured 'Health Communication' in International Public Health lesson of FH Joanneum University Healthcare Management Master Degree students.