Radyoloji ve Radyoterapi Teknikerleri Sempozyumu Gerçekleştirildi.

24 Mayıs 2022 Salı günü Topkapı Kampüsü Kongre Merkezinde Radyoloji ve Radyoterapi Teknikerleri Sempozyumunu gerçekleştirdik.

Programımıza sunumları ile katkıda bulunan İstinye Üniversite Hastanesi Liv Hospital Bahçeşehir Radyoloji Sorumlu Teknikeri Sayın Birol Balkan’a, İstinye Üniversite Hastanesi Liv Hospital Bahçeşehir Anjiyo Sorumlu Teknikeri Sayın Ahmet Ferit  Çoban’a, Liv Hospital Ulus Nükleer Tıp Teknikeri Sayın Yunus Menteş’e, Fujifilm Healthcare Turkey MR-CT klinik Aplikasyon Müdürü Sayın Volkan Kutlu’ya, Altunizade Acıbadem Hastanesi Dozimetrist Sayın Derya Çöne’ye, Liv Hospital Ulus Radyoloji Sorumlu Teknikeri Sayın Hüseyin Arıkan’a ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.