Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı'mız Hasta Hizmetlerinin Önemi konferansında

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programı öğrecilerimiz ile "Sağlık Kuruluşlarının Can Damarı Olan Hasta Hizmetinin Önemi" adlı konferansa katıldık

"Sağlık kuruluşlarının can damarı olan hasta hizmetlerinin önemi" konferansı, hastane sektörünün liderlerinden olan Liv Hospital’ ın ev sahipliği ile gerçekleşti. Konferansın açılış konuşmasını Liv hospital genel müdürü Meri İSTİROTİ yaptı. Konferansın devamında Prof.Dr. Mithat KIYAK, Tülay AYDIN, Gönül DÖNMEZ, Dr. Öğr. Üyesi. Onur YARAR, Öğr. Gör. Özgür İNCE ve Mehmet KARAKAYA konuşmalarını yaparak öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Öğrencilere profesyonel bir bakış açısı ile "hasta hizmetleri" kavramının yerini "misafir hizmetleri" ne bırakılacağından bahsedildi. Konferans ile öğrencilerimizin literatür bilgilerinin pekiştirilmesi ve sektördeki yöneticilerle tanışma fırsatı bulması açısından son derece yararlı bir konferans olmuştur.