Yeni Dönemde Yeni Kampüsümüzdeyiz

Sevgili Sağlık Hizmetleri meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz,
2019-2020 eğitim dönemine Güney Kampüste merhaba diyoruz. SHMYO olarak başarılı ve heyecanlı bir yaz dönemi geçirdik. 2019 Temmuz ayında 2. Dönem mezunlarımızı güzel bir törenle uğurladık. Mezunlarımızın DGS’ndaki başarılarına tanık olduk. Türkiye’nin en çok tercih edilen SHMYOlarından biri olarak yeni dönem öğrencilerimize merhaba demenin mutluluğunu yaşadık. Şimdi de yeni kampüsümüzde 2019-2020 eğitim-öğretim dönemini karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güney Kampüsümüzde alana özel donanımlı laboratuvarları, kapalı spor salonu, kütüphanesi, sosyal alanlarıyla öğrencilerimize ve akademisyenlerimize dünya standartlarında çağdaş eğitim ortamı sunuyor. Bu imkanlar ve tecrübeli akademik kadromuzla yeni kampüsümüzde, yeni döneme başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz….