Tıbbi Dokümantasyon Ve Sekreterlik

Neden İstinye Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik?

Akademik Kadrosu
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik alanında eğitim vermek üzere sayılı üniversitelerden mezun, alan tecrübesi olan, öğrenciyi anlayıp destek verebilecek genç ve dinamik öğretim görevlilerinden oluşan yetkin bir akademik kadroya sahiptir.

Uygulama Ağırlıklı Müfredat Modeli
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü olarak 4 dönemlik eğitim sürecinin 2 döneminde yoğun bir eğitim müfredatı verilmektedir. Verilen bu uygulama ağırlıklı müfredat ile mezun öğrenciler, sektördeki rakiplerine göre avantaj elde edilecektir.

Staj ve İş Fırsatları
Öğrenciler 2 dönemlik eğitim sürecinin sonunda Gaziosmanpaşa ve Bahçeşehir İstinye üniversite hastanelerinde yaz stajı yapabilme imkânı verilmektedir. Ayrıca İstinye üniversitesi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü öğrencilerine başta üniversite hastaneleri olmak üzere sağlık sektöründe referans olmaktadır.

Çok Yönlü Ders Programı
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik öğrencilerine alan derslerine ek olarak; Hastane Bilgi Sistemleri Uygulama, Meslek etiği, Sağlık mevzuatı, Halkla İlişkiler, Sağlık sigortacılığı, Biyoistatistik gibi birçok alan derslerini pekiştiren dersler verilmektedir.